Edlund & Partners
pic

Det är våra medarbetare och kunder som driver innovation och utveckling

Revisionsbranschen är traditionell och konservativ, där utvecklingen hos stora nationella och globala företag styrs av specialister och ägare istället för av medarbetare och kunder. På Edlund & Partners arbetar är det tvärt om. Med utgångspunkt i våra kunders behov och våra medarbetares kompetens, arbetar vi ständigt med förnyelse av arbetssätt och utveckling av vår service med målet att skapa hög kvalité för våra kunder som är små och medelstora företag. Vi vill helt enkelt vara företagens och entreprenörernas bästa vän.

 

Vi skapar trygghet

Hos oss är du i trygga händer. Vårt team består av branschens mest kompetenta och engagerade medarbetare där kvalité, tillgänglighet och hög nivå på service är vårt fokus.

Relationer och nätverk

En del i Edlund & Partners kontinuerliga arbete är att samarbeta med aktörer och nätverk som bidrar till förnyelse och goda kontaktytor för kunder såväl som för medarbetare. Vi bygger broar med branschkollegor och samarbetar med relevanta nätverk och kluster i näringslivet för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att erbjuda bästa möjliga råd för att kunna hjälpa er att nå just era mål.